Nationale Zomerfit Challenge

Doe mee met de Nationale Zomerfit Challenge!

Wil jij voor de zomer nog afslanken (lager vetpercentage/lager gewicht) of strakker worden (lager vetpercentage/meer spiermassa)? Daag jezelf dan uit en doe net als een aantal BN-ers mee aan de Nationale Zomerfit Challenge, en zorg dat je klaar bent voor de zomer!

Nog 10 weken voordat het zomer is! Wil jij voor de zomer afslanken en/of strakker worden, en dat op een gezonde manier? Maak dan gebruik van deze stok achter de deur en geef je op voor de Zomerfit Challenge!

* ook voor mensen die momenteel al gecoacht worden via de Welzijnspraktijk en zichzelf (extra) willen uitdagen!

 

Wat houdt de Nationale Zomerfit Challenge in?

Samen gaan we gedurende 4 weken aan de slag om jouw persoonlijke (en tevens realistische) doelstellingen te behalen. Voor jouw doelstellingen maak ik onder andere gebruik van voedingsproducten, die helemaal te personaliseren zijn naar jouw behoefte. Om optimaal resultaat te behalen en fit de zomer in te gaan, is beweging ook een cruciale factor. Daarom bestaat de Challenge uit een cocktail van drie hulpmiddelen:

1. Voedingsproducten
2. Lichaamsbeweging
3. Persoonlijke coaching

Als jij na 4 weken je Challenge, je doelstelling voor de maand, hebt behaald maak je ook nog eens kans om leuke prijzen winnen! De uiteindelijke uitslag van de winnaars zal plaatsvinden na afloop van de campagne, begin juli.

 

Welke BN-ers doen ook mee met de Nationale Zomerfit Challenge?

De bekende Nederlanders die ook meedoen zijn Taeke Taekema (professioneel hockeyer), Ron Link (musical ‘Tarzan’) en Winston Post (acteur/presentator)! Volg hun vorderingen op www.zomerfitchallenge.nl

Meer weten? Bel me dan op 06-216 45 369 voor een vrijblijvende Fitcheck!

Messenger icon
Stuur een chatbericht