Voeding en welzijn

Home » Voeding en welzijn

Overgewicht, ondergewicht, op gewicht blijven en fitter voelen!

Ongeveer de helft van alle Nederlanders heeft overgewicht. Indien uw lichaamsgewicht hoger is dan het zou moeten zijn, is het waarschijnlijk dat u gezondheidproblemen zult krijgen. Daarom is het belangrijk om continue te werken aan een gezond lichaamsgewicht.

Degenen met ondergewicht lukt het vaak juist niet om aan te komen. Het idee is dan vaak om naar de ongezonde dingen te grijpen om toch wat zwaarder te worden.

De juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan is essentieel voor een optimale welzijn en gezondheid. Door het lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen komt het lichaam in de juiste balans.

 

Wij helpen om u streefgewicht te benaderen door een verantwoorde oplossing en intensieve begeleiding op het gebied van voeding én beweging.

U staat er dus niet alleen voor! Dankzij de 1-op-1-benadering, zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk afwijkt van het programma. Deze benadering zorgt voor de vaak zo noodzakelijke “stok achter de deur, waardoor de kans veel groter is dat u de gewenste resultaten zult behalen!

 

Meer weten?