Over ons

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Wiel & Gerry Derks
Lifestyle Coach

Wij stellen ons graag aan je voor: Wiel en Gerry. Wij wonen sinds 1990 in Swolgen en inmiddels trotse opa en oma van 2 kleinkinderen. Swolgen is een dorp in Noord Limburg wat vlak bij de natuur ligt waar je prachtig kunt fietsen en wandelen.

Fietsen, wandelen, lezen zijn de activiteiten die wij graag doen maar ook mensen helpen met hun gezondheid.

Na een lange periode van weinig vitaliteit, te weinig aandacht aan onszelf en onze voeding en elke morgen moe wakker worden wilden wij een verandering in ons leven. Maar wisten niet hoe.

 

VOEDING

Door wat aanpassingen in onze voeding over de hele dag begonnen wij ons fitter te voelen. Op deze manier weten wij zeker dat wij de dag goed beginnen en de voedingsstoffen en water weer voldoende aanvullen.

DELEN

Onze resultaten en enthousiasme willen wij graag delen met anderen. Daarom zijn wij lifestyle coach geworden en helpen anderen nu ook met hun gezondheid. Wij leren anderen nu hoe ze zelf kunnen aankomen of slanker en fitter kunnen worden, en het WAAROM vinden wij heel belangrijk. Zo ga je zelf keuzes maken. Wij zijn de stok achter de deur, de vraagbaak, de steun en toeverlaat.

 

Verhalen

Achter ieder persoon zit een ander verhaal, ieder verhaal wordt anders verteld en heeft een andere hoofdrolspeler. Ook het einde van ieders verhaal is anders. Dat is waarom wij dit zo leuk vinden. Persoonlijk contact.

Herken je je hierin of herken je je in ons verhaal. Heb je ook uitdagingen qua welzijn en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Je bent van harte welkom voor vrijblijvende fitcheck, om kennis te maken, je te laten zien hoe wij werken en om te kijken op welke manier wij iets voor je kunnen betekenen.

Pluk de dag!
Wiel & Gerry Derks

 

Ellen van Brug - Derks
Lifestyle Coach

Ik ben getrouwd en inmiddels moeder van 2 kinderen en woon sinds 2006 onder de rook van Alkmaar, in het mooie Oudorp.

Naast genieten van de kinderen ben ik ook graag in de keuken te vinden om heerlijk te koken en te bakken. Verder genieten wij samen graag van de natuur en gaan wij regelmatig wandelen, vissen en fietsen in de mooie omgeving. Daarnaast haal ik ook veel plezier uit het begeleiden van mensen om hun doel te behalen.

Na mijn eerste zwangerschap, bevallen met een keizersnede, was ik helemaal futloos en viel mij het herstel zwaar en wist ik niet waar ik het zoeken moest. Na een paar maanden kwam gelukkig mijn coach met Herbalife op mijn pad. Na een aantal dagen had ik mijn coach bezorgd aan de telefoon of wel alles goed met me was. Hoezo was mijn vraag? Het antwoord luidde: omdat ik al een paar dagen niks meer van me had laten horen. Maar ik voelde me zo fit dat ik alles aan het inhalen was in huis.

Na de verhuizing en 2de zwangerschap met een super snel herstel ben ik nog wat beter op mijn voeding gaan letten. Door nog wat verdere aanpassingen in mijn voeding over de hele dag begon ik me steeds fitter te voelen. Kan nu met gemak mijn 2 kinderen bij houden die vol energie zitten.

DELEN

Mijn resultaten en enthousiasme wil ik graag delen met anderen. Graag gun ik andere ook een mooi resultaat en om zich beter en fitter te voelen om zo hun doel te bereiken.